DENİZLİ / HONAZ - Necati-Fikriye Dalaman İlkokulu

Necati-Fikriye Dalaman İlkokulu

Adres
KARATEKE MAH. KARATEKE SK. NECATI FIKRIYE DALAMAN ILKOKULU BLOK NO 19/1 HONAZ / DENİZLİ
Vizyon
Okulumuz her öğrencisinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Okulumuz öğrencilerine anasınıfından 8. sınıfa kadar, geleceğin küreselleşen dünyasının ve toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmayı benimsemiştir.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Okulumuz her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmaya; onları, haklarını koruyabilecek yapı ile donatmaya, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyum kurabilmeye, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştirmeye çalışır.
Öğretim Şekli :Tekli
Karateke dolmuş hattı.
Köyümüz Honaza 4 km, Denizliye 10 km uzaklıktadır.